KOCHAMY WAS BARDZO, CANAVAN FOREVER ;'(((
Southlie Effvené
Nikt nie spodziewał się, że kawa może smakować aż tak dobrze! Przytulny wystrój wnętrza, ciekawe menu... kawiarnia jak znalazł.

I think this is the end. But now - for real. No more looking back.
Shit, this will be really, really fucking hard.
Josephine Doe
Otworzyłam drzwi do kawiarni i weszłam jako pierwsza, zasiadając przy stoliku na samym końcu, tuż koło okna. Spojrzałam na menu, czytając wszystko dokładnie.

kc! ♥

Wszedł za dziewczyną, po czym ustawil koło stolika jej zakupy. Usiadł na wolnym krześle i spojrzał na nią uważnie, bez słowa.

Gonna be your one only one only one only wild child.
Josephine Doe
Nadal wpatrzona w menu, nie unosząc głowy spytałam
- I jak? Co bierzesz? - przejechałam palcem po napojach na kartce.

kc! ♥

- Caffè latte - powiedział, akcentując zabawnie nazwę kawy. Uśmiechnął się, nawet nie patrząc w menu. - A Ty?

Josephine Doe
Zaśmiałam się odkładając rzecz - Hm, chyba latte macchiato. - zastanowiłam się po czym z kieszeni spodni wyjęłam pieniądze, dokładnie przeliczając sumę.

kc! ♥

Uśmiechnął się i wstał od stolika. Podszedł do lady, gdzie zamówił obie kawy. Po trzech minutach wrócił do stolika z tacką, na której znajdowały się również herbatniki. Postawił tackę z zawartością na stoliku, po czym usiadł na swoim miejscu. - Smacznego - powiedział, sięgając jednego herbatnika.

Josephine Doe
- Dzięki. - uśmiechnęłam się biorąc swoją kawę i ulewając górną warstwę na bluzkę - Jakżeby inaczej? - mruknęłam oglądając plamę.

kc! ♥

Roześmiał się, sięgając serwetki. Podał jej do dłoni. Ech, wytarłby sam, no ale... nie wypada.

Josephine Doe
Odgarnęłam włosy wycierając mokre miejsce pod dekoltem - Przeszkadza ci to, czy coś? - stolik był niezbyt widoczny, tym samym to miejsce, sooł.

kc! ♥

- Ale co? - Zmarszczył brwi, niezbyt rozumiejąc pytanie.

Josephine Doe
Uniosłam wzrok - Nie, nic. - wyrzuciłam serwetki do kosza. Cała się lepiłam, eh.

kc! ♥

Mimowolnie spojrzał na miejsce, w którym wylała na siebie kawę. Westchnął.

Josephine Doe
Spojrzałam na kawę. Przybliżyłam się do niej i upiłam trochę, by ponownie nic nie rozlać. Wyprostowałam się.
- I co u Ciebie? Tak... ogółem.

kc! ♥

- Nic ciekawego. - Wzruszył ramionami, maczając herbatnika w kawie. Tak pro smacznie. - A u Ciebie? - Rozmowa zaczynała się robić niezręczna, eh.